Okulumuza Temizlik Malzemesi Yardımı

İlçemizde bulunan okullarda hijyenin sağlanması amacıyla Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından temizlik malzemeleri dağıtıldı.Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından temin edilen ödenek sayesinde alınan temizlik malzemeleri teslim edildi.Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan ÖZTÜRK" ilçemizde bulunan okulların fiziki şartlarının iyileştirmelerinin yanında temizlik ve kırtasiye ile ilgili problemlerinin de çözüme kavuşturulmaya çalışıldığını belirterek, ailenin, çocuğun ilk, okulun ise ikinci karşılaştığı model ortam olduğunu, öğrencilerin temizlik alışkanlıkları edinmelerinde, sağlıklı, temizliğe önem veren bireyler olarak yetiştirmelerinde, okulların ve okul tuvaletlerin temiz, ferah ve sağlıklı ortamlara dönüştürülmelerinde eğitimcilere büyük görevler düşüyor"dedi.Okul Müdürü Hüseyin ÖNAL "Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan ÖZTÜRK´e okulumuz adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

15.10.2018 305

15-10-2018