Sınır Ahmet Elmalı İlkokulu


Vizyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalrının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek,kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim-öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış , küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün ´´ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak´´ idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Temalı Şiir kategorisinde öğrencimiz İlknur MARAŞ İl Birincisi olarak 500 TL para ödülü kazanmış ve ilimizi Türkiye Genelinde temsil etmiştir.

Saatler: 09:00 - 16:00
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: Okulumuzda Yabancı Dil Öğretmeni bulunmaktadır.
Lojman: 1 - Okulumuzda 2 katlı ve her katta 2 daire bulunan lojman bulunmaktadır.
Servis Bilgisi: İbrahim OLMUŞ İrtibat Tel:536 526 30 93
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz Öğretmenleri Personel Hareketliliği kapsamında "Öğrencilerimiz ile Etkili İletişim Kuruyoruz" konulu Erasmus+ Projesi ile Çek Cumhuriyetinin Prag şehrinde eğitim aldı.

Telefon - 0 454 676 21 20 Okul Müdürü Hüseyin ÖNAL Cep 0 537 247 66 60

Belgegeçer - (537) 247 6660

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sinirahmetelmali.meb.k12.tr

Adres - Bük mevki, Sınır Köyü, YAĞLIDERE / GİRESUN

Öğretmen :15
Öğrenci :149
Derslik :12
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2710
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Hizmet Puanı: 20 - Yerleşim Yeri: Köy - Hizmet Bölgesi: 2 - Hizmet Alanı: 5 - Zorunlu Çalışma Süresi: 5 yıldır.

Adres - Bük mevki, Sınır Köyü, YAĞLIDERE / GİRESUN

Ulaşım Öğretmen servisiyle il ve ilçeden öğretmenler gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun il merkezi ´GİRESUN´a uzaklığı 75 km, ilçe merkezi ´YAĞLIDERE´ye uzaklığı 28 km´ dir.